Suferi de Depresie si Anxietate?

Simți tristețe, frică, lipsă de energie?

Programează-te la o ședință de psihoterapie

Introdu datele tale mai jos, descriind pe scurt, problemele cu care te confrunți.


  Ce este Depresia?

  Depresia este o tulburare de dispoziție, cauzată de diferite evenimente cu impact negativ din viața cotidiană.

  Vestea bună este că se tratează!

  Depresia se tratează prin tehnicile specifice psihoterapiei sau prin tratament medicamentos prescris de un psihiatru și ajutor specializat din partea unui psiholog în cazuri extreme.

  La nivel global 1 din 4 oameni suferă de depresie o dată în viață.

  Organizația mondială a sănătatii a constatat că aproximativ 121 de milioane de persoane din întreaga lume suferă de depresie.

  Depresia se tratează!

  Ce este Anxietatea?

  Anxietatea se referă la îngrijorări constante conștiente sau inconștiente cu privire la trecut, prezent și viitor.

  Rolul psihoterapeutului este de a ghida clientul in procesul de întelegere a fricii din spatele anxietății.

  Există îngrijorări productive și benefice și îngrijorări care ne împiedică să avem o stare de bine și o viață împlinită!

  De cele mai multe ori depresia are ca și cauză o pierdere suferită sau un eveniment traumatic și se referă la trecut iar anxietatea se refera la frici reale sau inconștiente cu privire la prezent și la ziua de mâine. Ambele se tratează mergând la rădăcina problemelor, nu intervenind asupra efectelor ci asupra cauzelor care le-a provocat.

  Acționăm, Stabilim obiectivele și le atingem

  Pentru o transformare de durată a stării psihice trebuie să descoperim împreună ce vrem de la propria persoană și să urmărim progresul.

  Te voi sustine in demersul tau evaluand progresul catre obiectivele propuse.

  Pentru un proces terapeutic de succes am nevoie de implicarea ta ce implica deschidere, sinceritate, voință și perseverență.

  După primele sedințe de psihoterapie odată ce îti dai voie sa intri in proces rezultatele nu vor inceta sa apară.

  Daca te simți coplesit de emoțiile tale si simti că ai nevoie de ajutor nu ezita să mă contactezi.

  Ce se intampla la Psihoterapeut

  Confidentialitate

  Confidențialitatea cu privire la informațiile pe care le discutăm, precum și informațiile cu privire la diagnosticul și tratamentuș psihologic, se află sub protecția relației speciale, privilegiate, dintre client și psihoterapeut, potrivit Codului Deontologic al Profesiei de Psiholog cu Drept de Liberă Practică.

  Beneficii

  Gând + Emoție = Comportament și Rezultat, astfel tot ceea ce gândim influențează felul în care simțim și acționăm, iar pe baza acțiunilor noastre se clădește calitatea vieții.
  Te pot ajuta să modifici congnițiile (gândurile) care te blochează, te limitează. Împreună putem crea o stare de echilibru emoțional pentru ca tu, să ai parte de o viață mai bună.

  Rezultate

  Psihoterapeutul nu este cel care îți dă sfaturi, cu privire la ceea ce ai de făcut, el este ghidul îndrumător care te ajută să-ți descoperi nevoile emoționale, să-ți îmbunătățești relațiile cu oamenii dragi, cu grupul social din care faci parte, te învață cum să iei o decizie care ți se potrivește, cum să gândești pozitiv și benefic.

  Programeaza-te la o sedinta de psihoterapie rapid!

  Uneori in calea transformarii tale stai tu prin amanari si lipsa de actiune, esti pregatit sa faci ceva pentru a te simti mai bine?